levak
» Поддръжка:
LTSupport е специализирана в компютърна поддръжка на малки и средни фирми. Към нас можете да се обърнете за решаване на проблеми свързани с хардуер или софтуер, помощ при работата с Вашия компютър, инсталиране и настройка на различни софтуерни продукти. Ние можем да ви помогнем и при разработката, поддръжката и оптимизацията на фирмената интернет страница и поща.

» Защо нас:
Ако постоянно се сблъсквате с едни и същи компютърни проблеми, може би е време да ни се обадите. Ние разбираме, че компютрите и мрежите трябва да работят през цялото време, а не само през част от времето. Нашите усилия са насочени да направим работата Ви с компютъра продуктивна и приятна.

» За контакти:

» Мейл: ltsupportcontact@gmail.com
» Skype: ltsupport
» GSM за контакти: 0888 73 77 70 (Работно време: 24/7 Денонощно!!!)

» В случай на повикване, колко бързо пристига специалист на LTSupport.org?
В случай на повикване, колко бързо пристига специалист на LTSupport.org? LTSupport.org прави всичко възможно да обслужва клиентите си с максимално качество и бързина. В общия случай специалистите по техническа поддръжка пристигат в рамките на един до два часа след повикването, а често този срок е значително по-кратък. Клиентите на абонаментна техническа поддръжка получават значително по-висок приоритет на своите повиквания, а абонатите ни, които изискват максимална бързина на реакцията от страна на LTSupport.org, могат да се възползват от нашето спешно реагиране, което гарантира наличието на специалист на място до броени минути.

» Кога и как се заплаща техническата поддръжка?
Кога и как се заплаща техническата поддръжка? Потребителите на инцидентна техническа поддръжка заплащат стойността на използваните услуги при всяко посещение на специалист на LTSupport.org. Редовните клиенти имат възможност да извършват плащанията си и чрез банков превод.

Клиентите на абонаментна техническа поддръжка заплащат своята месечна такса в рамките на 10 работни дни от получаването на фактура от LTSupport.org. Възможните начини за плащане са в брой, чрез банков превод или чрез системата за електронни разплащания ePay.bg.